Rizult Agency

Techoice

Techoice

Krijim, zhvillim, shitje dhe mirembajtje te programeve kompjuterike. Web hosting, email hosting dhe shitje domainesh. Konsulence ne fushen e teknologjise se informacionit.
Website
https://example.com
Telefon
+35569000000
Vendndodhja
Shqipëri-Tiranë-Qyteti i TiranësRruga Dritan Hoxha, Tirane , Albania
Viti i themelimit
2021
0.013
191.7 KB