Rizult Agency

Pyetjet e bëra më shpesh

Ky FAQ është subjekt i ndryshimit në çdo kohë dhe pa njoftim. Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë.

A është falas përdorimi i RIZULT per punëdhënësit?

Punëdhënësit mund të postojnë 2 njoftime falas ne muaj ne platform. Ne rast se punedhenesi ka me shume se 2 njoftime mund te kerkohet nje tarife abonimi ku njoftimet do jene pa limit dhe rifreskimet e njoftimeve te pa limituara.

A është falas përdorimi i RIZULT per punekerkuesit?

Po, punëkërkuesit mund të krijojnë një profil, të kërkojnë dhe të aplikojnë për postimet e punës dhe të marrin njoftime për punë falas.

Si funksionon RIZULT?

Platforma jonë lidh punëkërkuesit me punëdhënësit kryesorë. Punëkërkuesit mund të krijojnë një profil, të ngarkojnë CV-në e tyre dhe të aplikojnë për postime pune që përputhen me aftësitë dhe përvojën e tyre. Punëdhënësit mund të postojnë vende pune dhe të marrin aplikime nga punëkërkuesit.

Si mund ta di nëse aplikimi im është pranuar nga punëdhënësi?

Ju mund të kontrolloni statusin e aplikimit tuaj nga profili juaj.

Si mund të kontaktoj RIZULT nëse kam ndonjë pyetje apo shqetësim?

Mund të na kontaktoni duke klikuar butonin "Na kontaktoni" në faqen kryesore. Ju gjithashtu mund të gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh në seksionin tonë FAQ.

Si mund të kërkoj punë në RIZULT?

Për të kërkuar punë, thjesht përdorni shiritin e kërkimit në faqen kryesore për të futur fjalë kyçe ose emrin e një kompanie specifike. Ju gjithashtu mund të shfletoni postimet e punës sipas vendndodhjes, llojit të punës ose industrisë.

Si mund të aplikoj për një postim pune në RIZULT?

Për të aplikuar për një postim pune, thjesht klikoni butonin "Apliko" në faqen e listimit të vendeve të punës. Do t'ju kërkohet të CV tuaj dhe çdo informacion tjetër përkatës. Ju gjithashtu mund të aplikoni për punë direkt nga profili juaj.

Si mund të krijoj një profil në RIZULT?

Për të krijuar një profil, thjesht klikoni në butonin "Regjistrohu" në faqen kryesore dhe ndiqni udhëzimet. Do t'ju kërkohet të jepni informacione për veten tuaj, duke përfshirë emrin, emailin dhe fjalëkalimin. Ju gjithashtu mund të ngarkoni CV-në tuaj në profilin tuaj që punëdhënësit ta shohin.

0.0067
315.4 KB