Icon Albania

Icon Albania

Intelligent Contact eshte nje kompani me eksperience disa vjecare ne fushen e telemarketingut ne fushata te ndryshme u jep mundesine atyre qe kane deshiren per te perfituar dhe rritur profesionalisht .
Website
https://example.com
Telefon
0682063223
Vendndodhja
Shqipëri-Tiranë-Qyteti i TiranësRruga Myslym Shyri
Viti i themelimit
1900
    0.034
    185.33 KB