Celular.al

Celular.al

Prej më shumë se 10 vitesh, Celular. al operon në tregun shqiptar si një kompani e specializuar në shitjen e smartfonëve ( celularë) dhe pajisjeve të tjera teknologjike. Si asnjëherë më parë, ne ofrojmë trajnime psikologjike dhe motivuese për punonjësit tonë. Sjellim te klientët tonë, besnikërinë në shërbim dhe cilësinë në produktet që ata kanë kërkuar.
Website
https://example.com
Telefon
+355672040666
Vendndodhja
Shqipëri-Tiranë-Qyteti i TiranësRuga e Kavajës, përballë ish Policisë Bashkiake
Viti i themelimit
2012
    0.0289
    186.2 KB