Agjent Financiar Italisht

Shqipëri - Tiranë - Qyteti i Tiranës

  • I pa specifikuar
  • Fillestar
  • Me kohë të plotë
Aplikoni tani

Të përgjithshme

Klienti ynë, me 8 vjet të suksesshme të operacioneve në tregun shqiptar, është në kërkim të Agjentëve të Zyrës së Thirrjeve Financiare të aftë në italisht. Ky është një mundësi për kandidatë me ose pa përvojë më parë në fushën financiare. Aplikantët mund të aplikojnë drejtpërdrejtë përmes portalit të Rizult. Ne po kërkojmë Agjentë Financiarë italisht foles, për të bashkuar ekipin e klientit tonë. Ky rol përfshin ofrimin e shërbimeve financiare në italisht dhe ndihmën e klientëve në pyetje financiare. Detyrat kryesore përfshijnë:

Përgjegjësitë

Ofrimi i shërbimeve financiare në italisht.
Sigurimi i ndihmës për pyetjet financiare dhe dorëzimi i informacionit relevante.
Mbajtja e marrëdhënieve me klientët dhe ofrimi i zgjidhjeve financiare të personalizuara.
Bashkëpunimi me ekipin për të përmbushur dhe tejkaluar objektivat.
Disponibilitet full time, nga ora 10:00 deri ne 19:00

Kualifikimi

Njohja e italishtes (e folur dhe e shkruar) është e detyrueshme.
Aftësi të mira komunikimi dhe ndërpersonale.
Aftësia për të punuar në ekip dhe për të mësuar shpejt.
Përvoja e mëparshme është një avantazh, por nuk është e detyrueshme.

Kushtet

Kontratë e rregullt pune në përputhje me ligjet e punës shqiptare.
Pagese baze 650 Euro dhe bonuse ditore, javore, mujore me konkurueset ne treg
Mundësi për avancim dhe zhvillim në karrierë.

Shënime

Nëse jeni të interesuar ose kërkoni më shumë informacion, ju ftojmë të aplikoni përmes portalit tonë, Rizult.
0.0158
199.59 KB