Rizult Agency

Menaxher shitjesh

Shqipëri - Durrës - Qyteti i Durrësit

  • I pa specifikuar
  • Fillestar
  • Me kohë të plotë
Aplikoni tani

Të përgjithshme

Zgjerimi i stafit është kaq i pëlqyeshëm për ne se na tregon se po rritemi çdo ditë së bashku me ju. Paddas. Ofron një pozicion si menaxher shitjesh i cili është jashtëzakonisht zhvillues. Ky pozicion rrit këmbëngujen për të arritur që do dhe heq sikletet e refuzimit. Ofrohet një ambient i ngrohtë dhe kushte të mira pune në mënyrë që të të ndihet sa më shumë kënaqësi teksa punohet. Zhvillimi I komunikimit me një klientelë dëgjuese dhe mikpritëse e mendimit. Gjithashtu ne ngulmojmë fort që të vlerësohet çdo punë e bërë dhe të kuptohet vlera e asaj që bëhet duke ofruar shpërblim të mirë për punën.

Përgjegjësitë

Ne nuk presim të sillni eksperiencën, atë do e gjeni te ne.

Kualifikimi

Kushtet

Shënime

0.0064
226.93 KB