Rizult Agency

Menaxher shitjesh

Shqipëri - Tiranë - Qyteti i Tiranës

  • I pa specifikuar
  • Fillestar
  • Me kohë të plotë
Aplikoni tani

Të përgjithshme

Cellular. al ofron një ndër pozicionet tepër zhvilluese që është menaxher shitjesh. Si askush tjetër ofron jo vetëm trajnime profesionale dhe psikologjike në mënyrë për punonjësit që të trajtoheni të veçantë nga njëri- tjetri. Ky pozicion rrit këmbëngujen për të arritur që do dhe heq sikletet e refuzimit. Ofrohet një ambient i ngrohtë dhe kushte të mira pune në mënyrë që të të ndihet sa më shumë kënaqësi teksa punohet. Komunikmi është një ndër zhvillimet më të mira që mund të fitojmë duke njohur kolegë dhe klientelë të mrekullueshme. Ne sjellim te klientët tonë, besnikërinë në shërbim dhe cilësinë në produktet që ata kanë kërkuar.

Përgjegjësitë

Ne nuk presim që të sillni eksperiencën, atë e gjeni te ne.

Kualifikimi

Kushtet

Shënime

0.0091
226.94 KB