Rizult Agency

Ndihmës parukiere

Shqipëri - Vlorë - Qyteti i Vlorës

  • I pa specifikuar
  • Fillestar
  • Me kohë të plotë
Aplikoni tani

Të përgjithshme

Bella Spossa është duke zgjeruar stafin dhe kërkon të punësojë ndihmës parukiere dhe estetiste për thonjtë. Mundësi e jashtëzakonshme për zhvillim professional dhe njohje e një klientele të mrekullueshme. Ambient shumë I ngrohtë bashkëpunimi dhe trajnime profesionale për zhvillimin e mëtejshëm. Krijimi i një hapësire për tu shprehur lirshëm dhe për ta bërë punën qetësisht dhe duke mos patur presionin e monitorimit.

Përgjegjësitë

Ne nuk presim të sillni eksperiencë, atë do ta gjeni te ne.

Kualifikimi

Kushtet

Shënime

0.0058
221.3 KB