Rizult Agency

Menaxher Dyqani

Shqipëri - Tiranë - Qyteti i Tiranës

  • I pa specifikuar
  • Fillestar
  • Me kohë të plotë
Aplikoni tani

Të përgjithshme

Brozzo Brand Ofron një mundësi të jashëzakonshme në pozicionin e punës si menaxher dyqani Ambienti është kaq shumë bashkëpunues dhe mikpritës me kolegë të mrekullueshëm dhe me mundësi zhvillimi karriere. Rrespektohet shumë orari dhe ditët e përcaktuara pushim duke vlerësuar shumë punën që bëhet çdo ditë. Nisja e punës që në mëngjes vijon me një dëshirë të madhe të punonjësve për të dëgjuar procesin e punës teksa shpejgohet dhe teksa trajnohen vazhdimisht për të përmirësuar shërbimin e klientit. Brozzo Brand Një ndër dyqanet më spektakolare të brandeve në Shqipëri. Sjellim te klientët tonë besnikëri, shërbim dhe cilësi të padiskutueshme në shërbim dhe produktet tona.

Përgjegjësitë

Ne nuk kërkojmë të sillni eksperiencë, atë do e gjeni te ne.

Kualifikimi

Kushtet

Shënime

0.0059
222.93 KB